Nyitás

Ismét köszöntök minden kedves Olvasót, 

 

Hosszabb szünet után most végre elérkezett az idő, hogy újult erővel megnyissa kapuit a blog.

A szünetre azért volt szükség, mert a blog elhagyatottá és elavultá vált, ráadásul újra kellett gondolni a posztok tartalmát és rendszerességét is. Most azonban, áttudtam rágni magam mindenen, amire szükség volt, és úgy érzem az új tervek is sokkal élettel telibbek.




Először is kezdjük a legnyilánvalóbbal: a blog új arcával. Szerettem volna kompaktabb, egyszerűbben kezelhetőbb oldalt, ahol nem csak görgetsz és görgetsz lefelé mert nem találod, amit keresel. Nah, ez pipa, ugyanis van olyan része az oldalnak, ahol össze vannak vonva különböző funkciók (népszerű bejegyzések, arhívum). Ami a színét illeti: az előző letisztul, klasszikus fekete-fehérrel sem volt semmi bajom, mivel átlátható volt és nem bántotta olvasás közben a szemet. Az új arculat azonban haragosabb, erőteljesebb színeket kínál, és egy picit sötétebb az alap hangulata is. Sőt emellett szerettem volna bele vagy sárga vagy piros színt is, amik a kedvenceim, úgyhogy értehető módón nem lehetett kihagyni őket. :) 

A másik, amit eddig is szerettem volna az, hogy az oldalsó sávban kitett képeknek más helyük és funkciójuk legyen. Tetszett, hogy fel lehet dobni az oldalt vele és hogy linket is lehet hozzá csatolni, ám szerintem nem volt egységes és kevés lehetőség is volt benne. Így ezek megszűntek és helyettük az oldal tetején lévő vízszintes sávban lesznek elérhetőek egyhelyen és jobb elérhetőséggel.


És most következzék az oldal tartalma:

Mivel a regények oldalszáma negyven plusz általában, sok időbe telik megírni, amitől így az oldalon nincs rendszeres poszt és emellett átlagban elmondhatjuk hogy többeket a hosszú poszt elrémít vagy el sem olvassák. Ezért több olyan regény lesz olvasható, amik egy max két oldalasak és lesznek háromszáz szavasak is, a hosszú regények mellett. 

Új sorozatba egyenlőre nem kezdek bele, folytatom a jelenlegi krimi írását, de majd szeretnék újakat is indítani természetesen.

Kihívásokra valószínüleg nem lesz több regény írva, mint eddig sokszor volt példa rá, mert ez a hullám/mánia már a múlté, de így legalább a saját ötleteimmel tudok száz százalékban foglalkozni. Egyedül talán a negyvennapos-at fogom folytatni, mert annak több mint a fele hátra van még, és nem szoktam félbe hagyni semmit. :)

A Talking Blogs azonban parkoló pályán marad, Nem fogom tovább folytatni, mert valahogy kikoptak a történetes blogok és bloggerek is, másrészt időm sincsen rá. Viszont továbbra is elérhető marad az oldalon, hogy bárki olvasni tudja. (Ha viszont valaki kedvet is kapna hozzá, bártan jelentkezzen, nem fogok neki nemet mondani, mert szerettem ezt csinálni.)

Újításként peidg elérhetővé teszem a Facebook-os csoportot (Írós és történetes blogok hirdetései), ami amúgy pont azért jött létre, hogy azok akik blogot írnak összegyűlhessenek egyhelyen és nem mellesleg kicsit hirdessék is magukat. A csoportban rendszersen olvashatóak írással foglalkozó témák, kérdések és " játékok", amikre megkötés nélkül bárki hozzá szólhat, sőt dobhat fel újabb témakört is. És  ezzel bátorítalak is titeket, hogy csatlakozzatok kis csoportunkhoz.


Köszönöm a türelmeteket és a megértéseket. :)

Bizom abban, hogy ismét örömötöket lelitek majd az oldalban.



 Üdv:


 



Share:

4 megjegyzés:

  1. Sziaaaaa * - * - * - *
    örömmel láttam az olvasó listába, hogy lett új poszt :D úgyhogy itt vagyok.
    A blog kinézetével kapcsolatban csak annyi, hogy a "Kihívásra írt" menüpontból kettő van, és a tartalomjegyzés és a blogarchívum ugyanaz, így az is kettő.
    De amúgy jó lett, valóban kompaktabb kicsit, mint az előző design.

    A tartalmakat meg várom <3 sok sikert!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Helló Abeth,
      Örülök hogy újra találkozunk.
      Igen-igen, még bőven van hiányosság, amit meg kell csinálni, de köszönöm hogy jelezted!igyekszem minél előbb megoldani.

      Annak meg külön örülök, hogy szerinted is jobb ez a design.

      Remélem, kellemesen fogod eltölteni itt az időt.

      Kellemes hétvégét kívánok. 😊
      Brukú

      Törlés
  2. juhúúúú

    nagyon örülök, hogy visszatértél! kíváncsian várom a további műveidet.
    a kinézet valóban kompaktabb, kicsit élesebb. (úgy értem, több, konkrétabb, keményebb él van benne. vagy mi. szóval hogy ez egy feeling. na ez is értelmes lett.)
    jó blogolást kívánok, és sok erőt, szerencsét a folytatáshoz! én itt leszek a sarokban ✌🏼

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa zinikornis.
      Jó látni Téged is az oldalon. Örülök, hogy a szünet után vissza néztél. 🙂 Szuper hogy neked is tetszik az új design. Bíztam benne hogy nektek olvasóknak is tetszeni fog g és az eddigi néhány visszajelzés is ezt mutatja. 🤩

      Törlés

Az írás számomra:

Az írás számomra:
"Írás közben nincs ítélkezés, se szégyen, csakis szabadság. Amint a toll a papírhoz ér, egy pillanatra szabad vagyok." Jessica Sorensen

Fordító

Chat

Írós és történetes blogok hirdetései