Mivel telt a nyaram TAG

Sziasztok,

A nyár búcsúztatására nincs is jobb, mint elmerengni a nyári programokon. Erre pedig, ötletesen, egy TAG a legalkalmasabb, amivel a kellemes emlékeket mind sorra lehet veni és nosztalgiázni.

Nessa, köszönöm, hogy gondoltál rám. Izgalmas volt olvasni a te nyári élményeidet. :)


Hello Ada,
Hát bezony eltelt a nyár... reggel szürkület van még, mikor felkelek, és már be kell csukni éjszakára az ablakokat. Nincs vissza út, itt az ősz.
Nincs gondom az ősszel, szeretem a lombkoronák színes változatát, ahogy az elszáradt levelek recsegnek a talpam alatt és a reggeli ködöt is, amin keresztül a nap sugarai átkúsznak... de azért kell a nyár. Bármennyire is tikkasztó. Még itt is, kis hazánban.Úgyhogy ezek után már eltudom képzelni, milyen lehet nálatok, Braziliában ez az évszak. Még mindig jó döntés volt két éve kiköltözni oda?

Mindig elhatározom, hogy bakancs listát írok, de persze nem hogy nem valósul meg belőle sok minden, még a megírásához sem jutok el. XD
Idén viszont többször is voltunk a Balatonon, inmáron saját kocsival, felszereléssel, mint a kajával tele pakolt hűtő táska, matrac és pokróc. Más volt így csak kettesben lemenni és egy délelőttöt eltölteni nyugodtan, aztán meg délben, még a nagy tömeg előtt, lelépni. Nem volt sem fárasztó, meg égető, ami a napozást illeti. Nem tudom, te hogy vagy ezzel?
Jut eszembe, sikerült beszerezni azt a gumi csónakot, amiről legutóbb beszéltünk. Kényelmes, tágas és mindkettőnknek van saját evezője is hozzá. Kár, hogy kicsúsztunk a szezonból, szívesen kipróbáltam volna.

Amin viszont megfogsz lepődni, voltunk fesztiválozni is. FEZEN-re léptünk ki egyik nap, amikor több koncert is érdekelt mindket. Kisebb csoportban mentünk, amitől még jobb volt a hangulat. A koncertek szórakoztatóak és izgalmasak voltak, a kaja pedig finom volt, amit ott vettünk. Jól esett táncolni és tombolni kicsit. Rég volt már erre példa.

Új hobbit is van a láthatáron. Ez pedig a grillezés. Eddig ritkán csináltuk, de így hogy van saját ház és fedett teraszt, számát nem tudom, hányszor grilleztünk kint. Imádom, de tényleg. Felszerelésnek ugyan még hijján vagyunk, de ez egyáltalán nem jelentett akadályt, még a zöldség grillezésnél sem. Csak ajánlani tudom, remek időtöltés. Remélem, ha ismét tudunk találkozni, mi is eszünk egy jót.
És hamár kaja, akkor dicsekszem is kicsit: megtanultam tócsnit, lekváros buktát és nokedlit is csinálni. Ezek eddig csak a kívánság listámon voltak, ugyanis mindegyik a kedvencem, de még egyszersem próbálkoztam az elkészítésükkel És tudod mit? Egyik sem nehéz.

A nyár másik oldala pedig kemény munkával telt. A ház felújítás kemény dió, komolyan, de haladunk vele. Lassan, de biztosan. Rengeteg mindent megtudtunk csinálni, és már lassan a bútorok - az a pár, ami még kell- beszerzéséről is szót ejthetünk. Fura, de egyben izgalmas is. Itt fog kibukni, hogy mennyire vagyok/vagyunk lakberendezők. :D


Akinek szintén meghallgatnám a nyári élményeit:
Kiváncsian várom, a Ti nyaratok hogyan telt.

Szeretettel:


Share:

3 megjegyzés:

  1. Aj de ötletesen oldottad meg ezt a kihívást, nagyon szupi. :D Óh, a FEZEN-re én is szívesen ellátogatnék, de messze van ott meg nincs kedvem sátorozni...XD
    Jó volt olvasni az élményeidet, izgis nyarad volt. :D A grillezés jó dolog. :3 :3 A házhoz meg kitartást! ^^

    Hana~

    VálaszTörlés
  2. Szia Hana,

    Köszönöm, a hozzászólást.
    Igyekeztem kis csavart belevinni, hogy nem legyen annyira száraz. Örülök, hogy jó ötletnek bizonyult. Igen, igen, a sok melóhoz képest elég mozgalmas volt :)

    FEZEN-en nem sátoroztam még, ezért nem tudom, hogy mennyire jó ötlet-e. Bár évről évre egyre jobb együtteseket hívnak, ami azért piros pont.

    Akkor Te is a grillezni szeretők táborába tartozol? :) Hmmm, nincs ennél jobb.

    Puszi
    Brukú




    VálaszTörlés
  3. Szia! Ezzel kapcsolatban Story Timeot akartam írni, de lehet összehozom a kellemest a hasznossal :D

    VálaszTörlés

Az írás számomra:

Az írás számomra:
"Írás közben nincs ítélkezés, se szégyen, csakis szabadság. Amint a toll a papírhoz ér, egy pillanatra szabad vagyok." Jessica Sorensen

Fordító

Chat

Írós és történetes blogok hirdetései