The Sunshine Blogger TAG

Sziasztok, 

Ha nyár, akkor summer TAG, ami pillanatok alatt meghozza a nyárhangulatot, még ebben a borongós, szeles időben is. Rám fér, igazság szerint, mert még egy hónap mire el tudok menni szabira, ezért külön köszönöm Rigó Eszternek, hogy felpezsdített ezzekkel a kérdésekkel. :D 


SZABÁLYZAT:
1. Köszönd meg a díjat annak, aki megjelölt.
2. Válaszolj a kérdéseire.  
3. Írd meg, hogy milyen terveid vannak az idei nyárra.
4. Jelölj meg 5 bloggert.  
5. Bombázd meg őket Te is 5 db kérdéssel


1. Nyáron aktívabb vagy kevésbé aktív a blogod?
Elgondolkodtató a kérdés, de  szerintem picit csökken az aktivitás a blogon. Nem csak azért, mert végre van idő túrázni, strandolni menni... stb, hanem mert jó kicsit mindent abba hagyni és aktívan pihenni.

2. Mik szerepelnek a nyári hangulatot adó zenelistádon?
Őszintén szólva, nagyon nincsen így külön nyári zenei listám. Lehet azért, mert rockot, violin dupstepet és electro swinget hallhatok, amik nem igazán szezonálisak, inkább egész évre szólnak.  Van azért, hogy beírom keresőbe, hogy 'summer musics' és bele hallgatok abba, amit kiad, de ez csak néhanapján fordul elő.
3. Mi volt az eddigi legkülönlegesebb hely ahol nyaraltál? Esetleg van róla olyan képed, amit szívesen megmutatnál?
Három éve lehetett talán, amikor Zalaegerszegre mentünk egy csúszda parkba. Szép hely volt, igényes,  tényleg sok csúszdával és még annál is több medencével. Kibéreltünk egy hétre egy takaros kis faházikót, aminek meglepően jó volt a hangulata és kényelmes is volt.
Egyrészt amiatt is volt különleges, mert ritkán csúszdáztam előtte, másrészt pedig a hely mondhatni, a Dunántúl másik felén van, ugyanis Székesfehérvári vagyok. Így kb átutaztuk az ország egy részét, ami azért elég ritkán fordul elő.

4. Mi a kedvenc nyári italod?
Amit liter számra megtudnék inni, az a bodzás limonádé, narancs és lime darabokkal. Egyik kávézóban ittam először pár éve, és azóta oda vagyok érte. Teljesen egyszerű ital, főleg ami az elkészítését illeti. Gondolhatjátok, mennyit csináltam azóta otthon. XD

Másfelől pedig a gyümölcs turmixok a nagy favoritok. Szerencsére sok gyümölcs terem az udvarban a nyáron, amit ki is használok úgy, hogy mindig csinálok belőlük valami turmixot. Már szereztem be hozzá egy normális turmixgépet és öblök, színes üveg poharakat. Tudom, mi ez ha nem megszállottság?!


5. Volt olyan nyaralásod, ami horrorrá változott?
Igen, sajnos voltak ilyen nyaralások, még zsenge ifjú koromban. Van egy nővérem és egy öcsém, ami mindent megmagyaráz: volt civakodás, rengeteg szenyózás és mindig mindenki mást akart... Sosem volt nyugodt pillanat, még a Balaton parton sem.


Végül, de nem utolsó sorban: mik a tervezek a nyárra?
Nos, az építkezés sok mindent sutba vág, és már előre sajognak az izmaim, de ennek ellenére is szeretnék elmenni a Balatonra, szaunázni valahol egy jót és kijutni FEZEN-re (amihez a jegyeket már sikerült is megvenni). 


Saját kérdéseim:

1) Napozni vagy inkább úszni-lubickolni szeretsz a strandon?
2) Balatont vagy a termálfürdőket szereted inkább?
3) Melyik típus vagy inkább? Az, aki folyton fesztiválozik és utazik vagy az, aki inkább a nyugodt és egyhelyben lévő nyaralást kedveli?
4) Mik a kedvenc helyek a nyaraláshoz?
5) Szoktál e nyári bakancs listát készíteni?

A jelöltjeim, akiknek a válaszaira kíváncsi lennék:
Zsazsi
Lia
Hollosy Kincső 
Amber Rogers


Kellemes hétvégét mindenkinek:









Share:

4 megjegyzés:

  1. Hűha, nagyon szépen köszönöm a jelölést^^ Amint időm engedi ki is töltöm:)

    VálaszTörlés
  2. Szia! Köszönöm, hogy gondoltál rám, de sajnos nem tudom kitölteni a taget, mert nagyon kevés időm van. Remélem, nem haragszol meg rám!

    Legyen szép napod!

    Tami

    VálaszTörlés
  3. Sziasztok,

    Kincső, szuper, már alig várom a válaszokat. :)

    Amber, köszi, hogy szóltál. Semmi baj, majd akkor legközelebb. ;)

    Szép napot:
    Brukú

    VálaszTörlés
  4. Szia!

    Olvasva a válaszaidat egészen nyári hangulatom lett. :)

    Köszönöm a jelölést, és remélem, még kicsit hozzátoldhatok a te nyári hangulatodhoz, mert vár nálam egy kis meglepetés. :)

    Pápás!
    Lia

    VálaszTörlés

Az írás számomra:

Az írás számomra:
"Írás közben nincs ítélkezés, se szégyen, csakis szabadság. Amint a toll a papírhoz ér, egy pillanatra szabad vagyok." Jessica Sorensen

Fordító

Chat

Írós és történetes blogok hirdetései