Asszociációs TAG

Sziasztok, 

Engem is elért az Asszociációs TAG. Mint minden kihívás ez is más, és ezúttal nem interjú formájában, kifejtős módon vagy régi regény új perspektívába helyezése.... stb a lényeg, hanem az, ami elsőre eszünk be. Ez azért is érdekes, mert másodjára, elgondolkodva a kérdéseken, már más válaszokat adnék, mint amik kapásból születtek.


Henna, köszönöm, hogy jelöltél. Élveztem a kihívást. :)
A kihívás leírása:

1. Ráhangolódás
Kedves Blogger! Ülj le, helyezd kényelembe magad! Hunyd le a szemed, és ürítsd ki a fejed! Ez egy asszociációs játék, ne gondolkozz, csak csináld! Készen állsz?

2. Szavak
Itt van tíz szó, írd le, melyik másik szó ugrik be róla! Akár jelentésről, a csengéséről, bármiről, ne korlátozd magad!

3. Képek
Adott öt két, amire képben kell válaszolnod! Ha nem elég a géped/telefonod galériája, akkor alkalmazz hasonlót, mint a második részben! Nézz a képre, és keress rá az első szóra, ami eszedbe jut róla, érzés, benyomás, emlék, bármi és válaszd ki a találatok közül az ízlésednek leginkább megfelelő választ!

4. Zenék
Kapsz három zenét, amire három zenével kell válaszolnod! Figyeld a ritmust, a hangszerelést, a szöveget, a hangultatát az adott daloknak, vagy bármit, ami hatással van rád egy zenébe, és reagálj rá az egyik olyan számmal, amit ismersz!

5. Játékosok
Küldd tovább (maximum) öt bloggernek, akiknek a neve eszedbe jut a játékokról, és akik szerinted élveznének egy ilyen kis kihívást! Nekik már azokra kell reagálni, amilyen szavakat, képeket és zenéket Te reagáltál valaki máséra, így láncszerűen haladhat a dolog, és akár többször is érdekes lehet kitölteni.
SZAVAK

csillámpor  - fényűzés
szabadság - Wifi nélkül
vér  -  vészhelyzet
tél - kandalló
élet - kihívás
erdő - örökzöld
precizitás - tökéletesség
páfrány - háttérkép
veszély - vadállatok
jázmintea - nyugalom
KÉPEK

1. 

 2.

  
3.
4.

5.

 ZENÉK

1.


2.


3.
 JÁTÉKOSOK

Ezúttal nincsen külön jelöltem. Aki kedvet kapott a kihíváshoz, bátran vigye. Csak ossza meg velem a végeredményt. :) Üdv:Share:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Az írás számomra:

Az írás számomra:
"Írás közben nincs ítélkezés, se szégyen, csakis szabadság. Amint a toll a papírhoz ér, egy pillanatra szabad vagyok." Jessica Sorensen

Fordító

Chat

Írós és történetes blogok hirdetései